Νέα

ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2024

Η χαρά μας είναι μεγάλη που για άλλη μια χρονιά τα θερινά μας μαθήματα επιλέγονται από τους μαθητές μας! Ενημερωθείτε για το ωράριο & κατοχυρώστε μία θέση στα τμήματά μας επικοινωνώντας μαζί μας στο 2111160460.

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γονείς & μαθητές για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει. Καθημερινά στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, ώστε να καταφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Χαιρόμαστε πολύ για αυτήν την όμορφη συνεργασία και συνεχίζουμε δυναμικά. Για Άλμα στην επιτυχία...Άλμα στη Γνώση!

ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Και φέτος το φροντιστήριό μας θα πραγματοποιήσει θερινά μαθήματα! Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας στο 211 11 60460. Για ένα δυνατό...ΑΛΜΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ!

Καλό Πάσχα

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση με υγεία! Επιστρέφουμε ξανά στα θρανία τη Δευτέρα 24 Απριλίου

Καλό μήνα!

Καλό και δημιουργικό μήνα σε όλους! Τα μαθήματά μας ξεκινούν τη Δευτέρα 5/9. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και αυτή τη χρονιά!!!

100% επιτυχία!!

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Βάλια Αναγνωστοπούλου η οποία πέρασε στην πρώτη της επιλογή, στη σχολή Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ( Αθήνα) Ε.Κ.Π.Α !! Με προσπάθεια και σωστή καθοδήγηση πέτυχε τον στόχο της. Ευχόμαστε καλή φοίτηση και καλή πρόοδο!

Καλό καλοκαίρι!

Καλό μήνα! Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν την πρόοδο των παιδιών τους!!! Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο & ξεκούραστο καλοκαίρι Θα είμαστε ξανά κοντά σας από 29/8 για ένα δυνατό...ΑΛΜΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ!